Lisette als spreker/Agenda

lisette-thooft-profiel

 

“Het was een fantastische avond. En jij hebt daar met je originele ideeën, gedegen kennis en relativerende humor enorm aan bijgedragen.”

(Ilona Bos, Tafel van Weesp)

“Je bent in staat om een complex en zwaar onderwerp van een zekere luchtigheid te voorzien zonder de ernst te bagatelliseren. Daarmee schep je ruimte voor hernieuwde aandacht op een positieve en constructieve manier. Hulde.” 

(Paula Meijer, coach en oprichtster van Heldenopreis.nl)

Om mijn Standup Inspiration aflevering te zien over man & vrouw waarin ik vertel ‘hoe het zit’, klik

hier

 

Optredens op de agenda:

 

7 – 13 augustus 2017, Schrijfweek in Loth Lorien, Frankrijk: “Schrijf met je lijf”

Een schrijfweek voor beginners en gevorderden onder de inspirerende leiding van Lisette Thooft. In deze vijf ochtenden gaan we schrijven in een sfeer van plezier en ontspanning. Kom met je ideeën, kom met je verlangen, kom met je talenten en kom vooral met je oorspronkelijke onbevangenheid.
De pijlers waarop de week rust, zijn: lichaamsbewustzijn (want je schrijft met je lijf!) – intuïtie – en de kracht van problemen. We gaan contact maken met ons lichaam en ons gevoel; we gaan met orakels werken die de Innerlijke Gids activeren; en we gebruiken de kracht van lichaamsbewustzijn om boeiender, authentieker en vervullender te schrijven.

Meer informatie op de site van Loth Lorien.

 

Luister hier het interview terug dat ik gaf aan Luz van der Schoot voor haar E-festival ‘Gelukkig van binnenuit’, op 9 mei.

Lees hier in pdf een mooi interview dat in de zomer van 2016 verscheen in een speciale uitgave van ‘Vrijmetselarij’.

 

En dit is het webinar dat ik samen met arts Arie Bos gaf voor The Optimist over de linker- en rechterhersenhelft:

 

 

Lisette Thooft inspireert!

 

Klik hier voor mijn praatje over de strijd tussen de geslachten:

https://vimeo.com/46820652

#SUI44 Lisette Thooft from VideoLogic on Vimeo.

 

Mijn TED talk ging over het belang van lichaamsbewustzijn:

  
“De warme en vastberaden uitstraling van jou als een vrouw die stevig op de aarde staat maar ook bereid is de hoge hoogte en diepe diepte te onderzoeken en daaruit gehaalde wijsheden liefdevol te delen met anderen, heeft iets betoverends.” Dubravka Vajagic, medeorganisator van een lezing voor de Vrije Weefsters, Almelo


Wat een interessante en boeiende vrouw en magnifieke spreekster! Ik heb genoten.” Elsbeth Bakker, bezoekster van een lezing voor Bewust Eindhoven, november 2014.
“De sfeer was heel prettig door je persoonlijkheid, je verhaal geeft genoeg stof tot nadenken en je liedjes waren heerlijk!” Riya Geboers, Weert, maart 2015                                          

Om een lezing te boeken: tel. 06-19300726 of 020-8220428 of mail apenstaart lisettethooft.nl;

De Huiskamerlezingen zijn over het algemeen besloten bijeenkomsten, en sommige lezingen ook.
Wil je ook een Huiskamerlezing bij je thuis‌? Dat kan! Zie Huiskamerlezingen

 

 

Organisatoren over Lisette Thooft als spreker:

voormalig Directeur theater De Kamers, Amersfoort

Jos van Oord

“Lisette Thooft heb ik al een aantal keren in ons theater gehad voor een lezing of een toespraak. Ze weet de goed onderbouwde inhoud van haar betoog in een persoonlijk en enthousiast jasje te gieten. Een warme uitstraling gaat samen met goed gezochte woorden. Lisette brengt haar verhaal alsof ze het allemaal ter plekke ook ontdekt heeft. Daarom boeit ze.”

 


Mozeshuis/Mozes & Aäronkerk Amsterdam

Monica Neomagus

“Lisette Thooft heeft tweemaal een lezing verzorgd, hier in de Mozes & Aäronkerk in Amsterdam. Zij kiest verrassende invalshoeken om duidelijk te maken waar het haar om te doen is, kan een heldere beschouwing geven van historische en actuele ontwikkelingen in de samenleving en heeft een prettige en uitnodigende uitstraling in de interactie met het publiek.”

 


Directeur/hoofdredacteur Civis Mundi

Prof. dr. S.W. Couwenberg

“Mevrouw Lisette Thooft kan ik met overtuiging als spreker aanbevelen. Ik heb haar als docent meermalen mogen beluisteren in door mij georganiseerde lezingencycli voor HOVO. Zij deed dat op boeiende en geëngageerde wijze.”

 


Voorzitter Spirituele Sociëteit Zeeland.

Maarten Anthonise

Persoonlijk heb ik de lezing als zeer vakkundig en enthousiasmerend ervaren. Dit was tevens de mening van het overgrote deel van de talrijke aanwezigen. In de daaropvolgende bestuursvergadering is de lezing als zeer goed gekwalificeerd. Kortom, mevt. Thooft wil ik refereren als een uitstekend spreekster!”