De hemel in je handen 

Zondagmiddag-workshops om contact te maken met het onder- en bovenbewustzijn.

Wat zeggen orakels over jou?

Wat zeggen je dromen over jou?

Contact maken met je onderbewuste kan spannend en uitdagend zijn, want het gaat over jezelf, dat deel van jezelf dat je nog niet kent. Maar als het lukt, heb je vaak het gevoel: hm ja, eigenlijk wist ik dit wel, alleen wist ik niet dat ik het wist.

Daar gaat mijn laatste boek over, De hemel in je handen, en dit jaar geef ik middagworkshops over manieren om contact te maken met onder- en bovenbewuste gebieden.

Wat gaan we doen? We vormen een veld van levende aandacht en in dat veld is het makkelijker om open te gaan, open te staan voor wat er uit de diepte gehoord en gezien wil worden, en om het te delen in de veilige groep.

Zondagmiddagen van 13.30 tot 17.00 uur, in mijn praktijkruimte Heer Vrankestraat 34, 3036 LE Rotterdam.

Kosten: € 50 per middagworkshop, incl. koffie, thee, sapjes en koekjes.

Op 12 februari laten we ons licht schijnen op orakels. Wat zijn fijne orakels, hoe werken ze en hoe kun je ze gebruiken? En natuurlijk gaan we orakels raadplegen. Voor deze workshop kun je op een reservelijst. Een week vooraf mail ik rond wie definitief wil komen en de ervaring leert dat er altijd mensen van de reservelijst alsnog welkom zijn.

Op 26 februari ligt de focus op dromen. Wat dromen we, waarom, wat betekent het, hoe kunnen we onze dromen gebruiken? Ook als je ‘nooit droomt’ – dat wil zeggen dat je je geen dromen herinnert – is dit nuttig. Hoe meer je met dromen bezig gaat hoe beter je ze begint te onthouden. Ook hier geldt: als je belangstelling hebt, geef je op voor de reservelijst.

Op zondag 5 maart is er ook een middagworkshop: het onderwerp hangt af van de wensen van deelnemers. Dus geef je op als je wilt en zet erbij waar je belangstelling naar uit gaat. Graag ook een telefoonnummer.

Daarna is er weer een op 2 april, idem als hierboven.

 

Opgeven graag per mail @ lisettethooft.nl (spaties weghalen)Mijn boek De hemel in je handen is verschenen bij Ten Have, 238 blz., € 20,99

Zelfonderzoek is de rode draad in mijn leven. Maar ontdekken wat er allemaal onder het oppervlak van je bewustzijn schuilt, is een uitdaging. Het kan: met zelfhypnose, droomonderzoek, lichaamswerk, psychedelica, en vaak ook met leuke trucs of oefeningen. Ik schrijf in dit boek over mijn eigen ervaring en ik heb natuurlijk ook vele deskundigen geraadpleegd. Wil je meer weten over jezelf? Dan is dit een inspirerend boek.