Lisette als coach

Lisette als lijf- en schrijf-coach

 

Lisette_Thooft_055

 

Je kunt bij mij terecht voor een boost-gesprek over jezelf, je problemen, je uitdagingen en je perspectieven.

Dit schreven cliënten over hun ervaring:
         “Het boost-gesprek was geweldig. Samen hebben we mijn ‘issues’ in kaart gebracht. Door de juiste vragen en andere invalshoeken heb ik meer inzicht gekregen in welke stappen ik kan gaan maken. Lisette is een superlieve, open en warme vrouw met oprechte interesse. Ze kan de situatie goed analyseren en illustreren met mooie verhalen en levenservaringen.” Julia Brouwers
 “Ik heb er een erg goed gevoel aan overgehouden; het voelde als zo’n natuurlijk gesprek, alsof ik je al lang kende.” Angelique Hovens

Je kunt ook bij mij terecht voor schrijfcoaching. Maar alleen als je schrijft voor jezelf.

Als het je gaat om lezers, om andere mensen te raken, beïnvloeden of inspireren, moet je niet bij mij zijn. Dan kun je beter naar een schrijfschool die bestsellers belooft, of een opleiding voor de reclame. De enige goede motivatie om te schrijven vind ik als je het doet voor jezelf, voor je ziel, voor je spirituele ontwikkeling. Dus om jezelf te raken en te inspireren. Dan kán je verhaal ook anderen raken, maar daar gaat het niet om.
Schrijven doe je om je eigen verhaal helder te krijgen, om te weten hoe je over iets denkt en voelt, wat het voor je betekent. Dat werkt alleen als je het zo helder opschrijft dat anderen het ook kunnen begrijpen. Daarom moet je geordend schrijven, helder en simpel. Om helder en simpel te schrijven, moet je helder en simpel denken. En dat is nou juist zo goed voor je ziel. Dan vallen de gebeurtenissen op hun plek, en daar gaat het om.

Een sessie bij mij kost € 95 per uur (incl. BTW).

Een eenmalig ‘boost-gesprek’ van anderhalf uur kost € 120 (incl. BTW).

Skype- en telefonische consulten kosten € 65 per sessie.

Boekmanuscripten lees en becommentarieer ik voor € 5 per duizend woorden. Je kunt de eerste 30 pagina’s van je manuscript opsturen, geprint met anderhalve regelafstand, en als ik die de moeite waard vind, ben ik beschikbaar om het hele manuscript te lezen.