Lisette als coach

Lisette als lijf- en schrijf-coach

 

Lisette_Thooft_055

 

Ik ben vooral rebalancer en geef geen individuele schrijfcoaching meer. Wat ik wel aanbied, is schrijfworkshops voor de ziel: helend schrijven en delen in een groep gelijkgestemden. Die workshops kun je vinden op de Agenda pagina en ik kondig ze ook altijd aan in mijn Nieuwsbrief.

De beste motivatie om te schrijven is als je het doet voor jezelf, voor je ziel, voor je spirituele ontwikkeling. Dus om jezelf te helen, te raken en te inspireren.
Om je eigen verhaal helder te krijgen, om te weten hoe je over iets denkt en voelt, wat het voor je betekent.
Dat werkt alleen als je het zo helder opschrijft dat anderen het ook kunnen begrijpen. Daarom moet je geordend schrijven, helder en simpel. Om helder en simpel te schrijven, moet je helder en simpel denken. En dat is nou juist zo goed voor je ziel. Dan vallen de gebeurtenissen op hun plek, en daar gaat het om.
.
.
Dit schreven deelneemsters:

“Lisette is naast een goede schrijver een wijze vrouw met waardevolle cursussen. Ze leert je niet alleen beter schrijven, maar je leert ook jezelf beter kennen. Tijdens de ‘Schrijfworkshop voor de ziel’ kreeg ik zicht op onbewuste patronen in mezelf, waar ik zowel privé als zakelijk tegenaan liep. Dankzij de cursus kon ik er daarna anders mee omgaan. Ook ontdekte ik mooie schatten in mijn leven. Met haar oefeningen orden je je geest, krijg je inzicht, ruim je dingen op en heel je jezelf.” Ellen de Lange-Ros

“Heel, heel erg hartelijk dank voor deze ongelooflijk boeiende workshop! Het heeft mij opnieuw naar mij zelf laten kijken. Het opschrijven en voorlezen heeft een behoorlijke impact gehad. Bovendien heeft het mijn plezier in schrijven enorm aangewakkerd.” Winifred van den Berg

 

Aan deelnemers van de e-cursus Schrijf met je lijf geef ik schrijfcoaching per email.