Lisette als spreker/Agenda

De hemel in je handen
Ik ben nog niet klaar met broeden op de workshop gebaseerd op mijn nieuwe boek De hemel in je handen, maar ik weet al dat lichaamswerk er ook in hoort, want dat verruimt je bewustzijn enorm. Verder zal het o.a. gaan over emoties en zelfonderzoek, zelfhypnose, orakels, dromen, en de wereld om je heen als spiegel. Waarschijnlijk in de vorm van een aantal zondagmiddagen, in een besloten, veilige groep. Geïnteresseerd? Mail me alsjeblieft.

Dit zeiden deelnemers aan vorige workshops:

“Ik ben je erg dankbaar voor de mooie week in Lothlorien. Wat heb je daar een fijn energieveld gecreëerd met ons. De mooie verhalen, de oefeningen, de wijze woorden hebben mij weer een heel stuk verder geholpen in mijn proces. Dankjewel daarvoor! Een week waar ik nog vaak aan terug zal denken.” Martine Koops

“Wat een bak aan liefde, kennis en wijsheid heb jij aan ons gegeven. Gul en vol met zelfspot en compassie. Dank je wel.” Manette Zeelenberg

“Hè, wat was het heerlijk en inspirerend om les te krijgen van Lisette; wat kunnen woorden veel doen, zoals ze praat, met zoveel helderheid, humor, en acceptatie van van alles en nog wat waar ik normaliter wat dubieus mijn ene wenkbrauw bij zou optrekken… ‘Oho’ heb ik gevoeld, en ‘aha’, en gelachen, en veel verlicht verzucht. Een aanrader!” Inge Maassen

“Vrienden worden met je lijf gaat bijna vanzelf in de lichte, luchtige, heerlijk warme en vertrouwde sfeer die Lisette moeiteloos lijkt te creëren in haar tweedaagse workshop. Sindsdien zijn mijn lijf en ik dikkere maatjes dan ooit, met een rijkdom aan nieuwe oefeningen om het zo te houden en misschien zelfs nog verder uit te breiden. Mijn dank is reusachtig.” Margot de Vries

“Mooie en inspirerende workshop van Lisette Thooft, waarbij je je al snel thuis voelt.Het vrienden met je eigen lichaam worden gaat dan eigenlijk als vanzelf. Ik kan deze twee dagen iedereen aanraden.” Richard Kloos

“Ik vond jouw manier van workshops geven verfrissend. Ongedwongen, vrij, zelfverzekerd en warm. Ik voelde me daar fijn bij. Ook gaven jij en de groep me genoeg vertrouwen om me kwetsbaar op te stellen en daardoor kon ik mijn angst transformeren. Ben echt veranderd… Weer een stukje heler 😊. Ik vond de diversiteit aan oefeningen prettig, en je manier van spreken op een verhalen vertellende manier.” Carin Walravens

“De opdrachten waren praktisch en leuk om ze te doen, en ik kan ze ook thuis doen. Het waren heerlijke dagen met een tintje familiegevoel waar allerlei emoties naar boven mochten komen. Als je ergens in je lijf op slot zit, dan beveel ik je deze workshop aan.” Jet Heetman

“Wat is mijn lichaam een heerlijke plek om twee dagen met Lisette te vertoeven! Een prachtig cadeau voor mezelf deze workshop.” Mieke vd Klauw

“Het liefste en mooiste cadeau wat ik mij zelf de laatste jaren heb gegeven. Van overleven naar LEVEN. VOELEN!” Annemarie vd Kerkhof

lisette-thooft-profiel

YIN YOGA IN MIJN PRAKTIJK

Elke dinsdagavond van 19.00 tot 20.15 en elke zaterdagochtend van 10.00 tot 11.15 geeft Justyna Szamlewska yin yoga in mijn praktijkruimte, Heer Vrankestraat 34.

Ik heb nog nooit zulke fijne en spirituele yin-lessen gehad als bij haar. De groep is klein, de ruimte knus en sereen, het tempo perfect en Justyna’s stem en oefeningen brengen je in een heel bijzondere staat van ontspanning. Dit is wat Justyna zelf schrijft:

Lucent Yin Yoga

Hi, I’m Justyna. And I would love to start a Yin Yoga journey with you.

Teaching Yin Yoga has become my way to give something valuable to this world. Enrich it with tiny drops of love, compassion and understanding for each other.

The classes will often be inspired by Traditional Chinese Medicine and the Five Elements model. But I try to interweave the insights and practices of all ancient traditions and also the more modern twists, as all of them represent useful tools. It does not matter where your beliefs lie. For me, intention stands above all. My intention and your intention can only lead to one outcome – embracing your inner healing, filled with individual experiences, the good and the more challenging ones.

The classes will last for 75 minutes. In which we will hold each pose for a couple of minutes to get deep into connective tissues and the fascial system. Stimulating the meridian and Organ systems.

I have received training from José de Groot and I have many years ahead to be continually guided by inspirational people.

We have a cozy, small room that can accommodate 5-6 students. Please bring your own yoga mat and a blanket to snuggle yourselves up.

Lessons will take place every Tuesday (19.00 – 20.15) evening and Saturday morning (10.00 – 11.15)

Costs will be € 12,50  per lesson; first class FREE and you can pay cash or by a tikkie. Please register for each lesson:

https://forms.gle/KQhryS7RpucqRpiu9

Location: Heer Vrankestraat 34, Rotterdam

We look forward to meeting you!

DOE JE MEE MET HET TRANSFORMATIE SPEL?

Ken je het Transformatie spel? Het is een orakel-bordspel dat je speelt met een persoonlijke vraag. Bijvoorbeeld: waarom is dit in mijn leven? Of wat kan ik doen voor de Nieuwe Wereld die we in ons hart al koesteren? Het spel geeft alle spelers uitgebreid en diepzinnig antwoord.

In juni, juli en augustus doen we het niet. In de herfst gaan we weer verder: in principe op de eerste zondagmiddag van de maand van 14.00 tot 17.00 uur. Dan spelen we het spel in mijn praktijk Heer Vrankestraat 34 in Rotterdam-Noord, met maximaal 8 deelnemers.
Ik begeleid het samen met Lilly Post, een andere ervaren speelster.
Entree: € 50.
Opgeven met een mailtje aan mij.
Hier vind je meer info over het spel zelf.

—————————————————————————————————-

——————————————————————————————–

OUWE FILMPJES – nog steeds leuk                                

Om mijn Standup Inspiration aflevering te zien over man & vrouw waarin ik vertel ‘hoe het zit’, klik

hier

Klik hier voor mijn praatje over de strijd tussen de geslachten:

https://vimeo.com/46820652

#SUI44 Lisette Thooft from VideoLogic on Vimeo.

Mijn TED talk ging over het belang van lichaamsbewustzijn:

  
“De warme en vastberaden uitstraling van jou als een vrouw die stevig op de aarde staat maar ook bereid is de hoge hoogte en diepe diepte te onderzoeken en daaruit gehaalde wijsheden liefdevol te delen met anderen, heeft iets betoverends.” Dubravka Vajagic, Almelo