Lisette als spreker/Agenda

De hemel in je handen

Zondagmiddag-workshops om contact te maken met het onder- en bovenbewustzijn, te beginnen op 15 januari 2023. 

Wat zeggen orakels over jou?

Wat zeggen je dromen over jou?

Hoe kom je bij je intuïtie?

Hoe kunnen we vrienden worden met dat verborgen deel van onszelf dat zo belangrijk is om onze bestemming te kunnen vinden?

Contact maken met je onderbewuste kan spannend en uitdagend zijn, want het gaat over jezelf, dat deel van jezelf dat je nog niet kent. Maar als het lukt, heb je vaak het gevoel: hm ja, eigenlijk wist ik dit wel, alleen wist ik niet dat ik het wist.

Daar gaat mijn laatste boek over, De hemel in je handen, en vanaf half januari 2023 geef ik twee maal per maand een middagworkshop over manieren om contact te maken met onder- en bovenbewuste gebieden.

Wat gaan we doen? We gaan ontspannen, naar binnen keren en met elkaar bespreken wat we zoal daarbinnen aantreffen. Ik geef meditaties, methoden en technieken, we doen simpele oefeningen, en elke keer ligt de focus op een ander onderwerp dat met het onder- of bovenbewuste te maken heeft.

Zondagmiddagen van 13.30 tot 17.00 uur, in mijn praktijkruimte Heer Vrankestraat 34, 3036 LE Rotterdam.

Kosten: € 50 per middagworkshop, incl. koffie, thee en koekjes.

 

Op 15 januari laten we ons licht schijnen op orakels. Wat zijn fijne orakels, hoe werken ze en hoe kun je ze gebruiken? En natuurlijk gaan we orakels raadplegen.

NB: 15 januari is inmiddels volgeboekt. Ik maak een reservelijst en als daar zeven mensen op staan, las ik een extra workshop orakels in, op een volgende zondagmiddag.

Op 29 januari ligt de focus op dromen. Wat dromen we, waarom, wat betekent het, hoe kunnen we onze dromen gebruiken? Ook als je ‘nooit droomt’ – dat wil zeggen dat je je geen dromen herinnert – is dit nuttig. Hoe meer je met dromen bezig gaat hoe beter je ze begint te onthouden.

Daarna kunnen we verder met spirituele interpretatie van mythen en sprookjes,  symbolen die we kunnen herkennen in ons leven van alledag, en uiteraard met alles wat de groep inbrengt aan wensen en ervaringen.

 

Belangstelling? Zin in? Geef je op: mail @ lisettethooft.nl (spaties weghalen)

 

 

Dit zeiden deelnemers aan vorige workshops:

“Ik ben je erg dankbaar voor de mooie week in Lothlorien. Wat heb je daar een fijn energieveld gecreëerd met ons. De mooie verhalen, de oefeningen, de wijze woorden hebben mij weer een heel stuk verder geholpen in mijn proces. Dankjewel daarvoor! Een week waar ik nog vaak aan terug zal denken.” Martine Koops

“Wat een bak aan liefde, kennis en wijsheid heb jij aan ons gegeven. Gul en vol met zelfspot en compassie. Dank je wel.” Manette Zeelenberg

“Hè, wat was het heerlijk en inspirerend om les te krijgen van Lisette; wat kunnen woorden veel doen, zoals ze praat, met zoveel helderheid, humor, en acceptatie van van alles en nog wat waar ik normaliter wat dubieus mijn ene wenkbrauw bij zou optrekken… ‘Oho’ heb ik gevoeld, en ‘aha’, en gelachen, en veel verlicht verzucht. Een aanrader!” Inge Maassen

“Vrienden worden met je lijf gaat bijna vanzelf in de lichte, luchtige, heerlijk warme en vertrouwde sfeer die Lisette moeiteloos lijkt te creëren in haar tweedaagse workshop. Sindsdien zijn mijn lijf en ik dikkere maatjes dan ooit, met een rijkdom aan nieuwe oefeningen om het zo te houden en misschien zelfs nog verder uit te breiden. Mijn dank is reusachtig.” Margot de Vries

“Mooie en inspirerende workshop van Lisette Thooft, waarbij je je al snel thuis voelt.Het vrienden met je eigen lichaam worden gaat dan eigenlijk als vanzelf. Ik kan deze twee dagen iedereen aanraden.” Richard Kloos

“Ik vond jouw manier van workshops geven verfrissend. Ongedwongen, vrij, zelfverzekerd en warm. Ik voelde me daar fijn bij. Ook gaven jij en de groep me genoeg vertrouwen om me kwetsbaar op te stellen en daardoor kon ik mijn angst transformeren. Ben echt veranderd… Weer een stukje heler 😊. Ik vond de diversiteit aan oefeningen prettig, en je manier van spreken op een verhalen vertellende manier.” Carin Walravens

“De opdrachten waren praktisch en leuk om ze te doen, en ik kan ze ook thuis doen. Het waren heerlijke dagen met een tintje familiegevoel waar allerlei emoties naar boven mochten komen. Als je ergens in je lijf op slot zit, dan beveel ik je deze workshop aan.” Jet Heetman

“Wat is mijn lichaam een heerlijke plek om twee dagen met Lisette te vertoeven! Een prachtig cadeau voor mezelf deze workshop.” Mieke vd Klauw

“Het liefste en mooiste cadeau wat ik mij zelf de laatste jaren heb gegeven. Van overleven naar LEVEN. VOELEN!” Annemarie vd Kerkhof

lisette-thooft-profiel

YIN YOGA IN MIJN PRAKTIJK

Elke dinsdagavond van 19.00 tot 20.15 en elke zaterdagochtend van 10.00 tot 11.15 geeft Justyna Szamlewska yin yoga in mijn praktijkruimte, Heer Vrankestraat 34.

Ik heb nog nooit zulke fijne en spirituele yin-lessen gehad als bij haar. De groep is klein, de ruimte knus en sereen, het tempo perfect en Justyna’s stem en oefeningen brengen je in een heel bijzondere staat van ontspanning. Dit is wat Justyna zelf schrijft:

Lucent Yin Yoga

Hi, I’m Justyna. And I would love to start a Yin Yoga journey with you.

Teaching Yin Yoga has become my way to give something valuable to this world. Enrich it with tiny drops of love, compassion and understanding for each other.

The classes will often be inspired by Traditional Chinese Medicine and the Five Elements model. But I try to interweave the insights and practices of all ancient traditions and also the more modern twists, as all of them represent useful tools. It does not matter where your beliefs lie. For me, intention stands above all. My intention and your intention can only lead to one outcome – embracing your inner healing, filled with individual experiences, the good and the more challenging ones.

The classes will last for 75 minutes. In which we will hold each pose for a couple of minutes to get deep into connective tissues and the fascial system. Stimulating the meridian and Organ systems.

I have received training from José de Groot and I have many years ahead to be continually guided by inspirational people.

We have a cozy, small room that can accommodate 5-6 students. Please bring your own yoga mat and a blanket to snuggle yourselves up.

Lessons will take place every Tuesday (19.00 – 20.15) evening and Saturday morning (10.00 – 11.15)

Costs will be € 12,50  per lesson; first class FREE and you can pay cash or by a tikkie. Please register for each lesson:

https://lucent-yinyoga.com/contact/
Location: Heer Vrankestraat 34, Rotterdam

We look forward to meeting you!

—————————————————————————————————-

——————————————————————————————–

OUWE FILMPJES – nog steeds leuk                                

Om mijn Standup Inspiration aflevering te zien over man & vrouw waarin ik vertel ‘hoe het zit’, klik

hier

Klik hier voor mijn praatje over de strijd tussen de geslachten:

https://vimeo.com/46820652

#SUI44 Lisette Thooft from VideoLogic on Vimeo.

Mijn TED talk ging over het belang van lichaamsbewustzijn:

  
“De warme en vastberaden uitstraling van jou als een vrouw die stevig op de aarde staat maar ook bereid is de hoge hoogte en diepe diepte te onderzoeken en daaruit gehaalde wijsheden liefdevol te delen met anderen, heeft iets betoverends.” Dubravka Vajagic, Almelo