Lisette als spreker/Agenda

 

‘Vrienden worden met je lijf’ in Djoj, Rotterdam

Er zijn nog een paar plaatsen in de tweedaagse workshop op 5 en 6 augustus.

Twee dagen lang word je als het ware gehersenspoeld om liever, warmer, positiever over je lichaam te gaan denken en beter te voelen wat het je te vertellen heeft. We doen ook simpele oefeningen, meditaties, deelrondjes, zelfmassage en andere heerlijke dingen waardoor je beter voelt wat er allemaal te voelen is.

Je komt er gegarandeerd vandaan met een frisse blik op jezelf en je lichaam. Want niemand is te oud of te jong, te dik of te dun, te mooi of te lelijk om van z’n eigen lichaam te kunnen houden. Je lichaam is waar hemel en aarde elkaar ontmoeten, en je kunt ervan gaan houden met een diepe, oordeelloze liefde. Dat verandert alles.

Begeleiding door mij en mijn collega-rebalancer Carl Koester.

Prijs: € 195.

Opgeven door een mailtje aan mij, mail@lisettethooft.nl.

lisette-thooft-profiel

Schrijfdagen en lijfdagen

In de herfst beginnen we weer met blog-dagen, in mijn praktijkruimte Heer Vrankestraat 34. De precieze data zijn nog niet bekend, maar als je belangstelling hebt, mail me dan.

Vanaf deze herfst geef ik ook regelmatig workshops lichaamsbewustwording. Ik deel mijn nieuwste inzichten en we oefenen met de belangrijkste manieren om beter te aarden, te gronden, te voelen, in het hier en nu aanwezig te zijn. Meer informatie volgt.

Mail me als je belangstelling hebt.

 

Dit vonden deelnemers aan eerdere schrijfworkshops:

“Heel, heel erg hartelijk dank voor deze ongelooflijk boeiende workshop! Het heeft mij opnieuw naar mij zelf laten kijken. Het opschrijven en voorlezen heeft een behoorlijke impact gehad. Bovendien heeft het mijn plezier in schrijven enorm aangewakkerd.” Winifred van den Berg
.
“Ik vond de ‘Schrijf met je Lijf’ cursus op Centre Lothlorien een geestverruimende, ontroerende maar vaak ook hilarische ervaring. Een week lang ‘wakker worden’, schrijven, voorlezen en delen met een groep onbekenden, onder leiding van Lisette, was echt een feestje. Een met een lach en een traan, uitdagend, helend en uiteindelijk rustgevend. Lisette bedankt voor de fijne week, jouw humor en energie. Ik heb werkelijk genoten.” Charida Oumghar
.

“Schrijven bij Lisette gaat om het vinden van de weg naar je hart. Naar het zoeken in je binnenste wat je al schrijvend helder wilt krijgen. Ongecensureerd het verhaal dat verteld wil worden toevertrouwen aan het papier. Een bijzonder helend proces.” Sandra Buith

“Wat waren het twee prachtige dagen met jou. Dank voor de fijne sfeer die je creëerde, onder andere door het niet oordelen, waardoor er een mooie verbinding ontstond met alle groepsleden. Wat een mooie verhalen.” Grieta Kracht

“Wat een bijzondere dagen hebben wij met elkaar beleefd. Dat het zo warm en delend zou zijn had ik zelf nooit kunnen verzinnen. Dank je wel Lisette voor de wijze lessen, voor de mogelijkheid om dieper naar elkaar en jezelf te kijken. Ik ben gegroeid.” Wilma Noort
.
“Lisette is in staat om veiligheid te laten ontstaan in de groep. Daardoor is er geen concurrentie of competitie. Je mag jezelf zijn en daartoe ben je in staat. Heb veel warmte gevoeld en inspiratie opgedaan; ging eigenlijk met een lied in mijn hart weer naar huis.” Fockje Snoek
.
.

Om een lezing te boeken: zie Contact.

Wat een interessante en boeiende vrouw en magnifieke spreekster. Ik heb genoten.” Elsbeth Bakker, Eindhoven
“De sfeer was heel prettig door je persoonlijkheid, je verhaal geeft genoeg stof tot nadenken en je liedjes waren heerlijk.” Riya Geboers, Weert                                          

 

Om mijn Standup Inspiration aflevering te zien over man & vrouw waarin ik vertel ‘hoe het zit’, klik

hier

 

Luister hier het interview terug dat ik gaf aan Luz van der Schoot voor haar E-festival ‘Gelukkig van binnenuit’, op 9 mei 2019.

Lees hier in pdf een mooi interview dat in de zomer van 2016 verscheen in een speciale uitgave van ‘Vrijmetselarij’.

Klik hier voor mijn praatje over de strijd tussen de geslachten:

https://vimeo.com/46820652

#SUI44 Lisette Thooft from VideoLogic on Vimeo.

 

Mijn TED talk ging over het belang van lichaamsbewustzijn:

  
“De warme en vastberaden uitstraling van jou als een vrouw die stevig op de aarde staat maar ook bereid is de hoge hoogte en diepe diepte te onderzoeken en daaruit gehaalde wijsheden liefdevol te delen met anderen, heeft iets betoverends.” Dubravka Vajagic, Almelo