E-boek Vrienden worden met je lijf

“Wat is dit e-boek een troostend en geruststellend cadeau aan jezelf in deze tijd,” schreef een lezeres van het e-boek dat ik maakte, Vrienden worden met je lijf. “Het  vormt een heerlijk tegenwicht  voor alle overdosis aan ramp-scenario’s  die we dagelijks over ons heen gestort krijgen en herinnert  ons in zowel zeer aardse en ook spirituele woorden  hoe belangrijk het is om ons lieve lichaam  met veel compassie en geduld te koesteren naar meer losheid en ontspanning, ook als het leven niet loopt zoals we zouden willen.  In 37 pagina’s vond ik veel informatie, oefeningen, verwijzingen, en dit alles gelardeerd met met een relativerende humor. Klasse.” (Anne van Everdingen).

“Lichaamsbewustzijn als levensbelang” is de ondertitel van het boek. Want lichaamsbewustzijn helpt je  met alles:

* het geeft een boost aan je immuunsysteem

* het zorgt dat je begrijpt wat je lichaam wil

* het stelt je in staat het basale gevoel van welbehagen terug te vinden in je lichaam

* het verbindt lichaam en geest.

Het is in twee versies te koop: als e-book, nu wegens corona € 10 (i.p.v. € 14,50) met informatie, filmpjes, verhalen, inzichten, oefeningen en tips.

Of als cursus met online begeleiding, nu € 47,50 (i.p.v. € 95): PLUS mailcontact na elke les en twee keer een skypesessie waarin je je ervaringen kunt delen en vragen kunt stellen.

Nog een review:
‘Lisette is in staat om het belang van het lichaam heel dichtbij te ontsluiten.
Ze houdt daarbij het doel goed voor ogen; balans in hoofd, hart en buik. Een aanrader.’
Huub ter Haar

De hoofdstukken/lessen zijn:

Aandacht en aanraking

Niet te veel ademen

Wat zit er in je rug?

Houd je je hart vast?

Je buik ontspannen

Terug naar je benen

De baby in je ziel

Zin in? Het e-book koop je via deze link, dan krijg je direct de link naar de pdf in je mailbox. Voor de cursus: stuur een mailtje naar mail@lisettethooft.nl met de vermelding dat je deze cursus wilt, dan reageer ik z.s.m. met de eerste les en een factuur.

 

 

 

Geef een reactie