Online cursus: Schrijf met je lijf

Binnenkort: mijn online schrijfcursus Schrijf met je lijf

 …nu met blind-faith-korting!

Opwindend nieuws: ik ben een online schrijfcursus aan het maken die je binnenkort kunt volgen.

Schrijven is een van de fijnste manieren om jezelf te leren kennen. Mijn online cursus heet Schrijf met je lijf, omdat je meer leert over jezelf als je schrijft met je hart, met je onderbuik, ja zelfs met je voeten – met gevoel en bewustzijn van het hier en nu.
Dat is wat ik zelf de afgelopen halve eeuw aan het leren ben geweest. En dat is wat ik mijn cursisten ga helpen doen, in lessen vol ervaringsverhalen, tips & tricks.

Elke les bevat een paar boeiende thema’s, klassiek en origineel, en een schrijfoefening die je kunt doen en aan mij mailen. In de prijs inbegrepen is mijn persoonlijke begeleiding per email: commentaar, adviezen en warme aanmoediging.

De verkoopmethode is ook speciaal. Je kunt namelijk elke les afzonderlijk aanschaffen, precies zoals jij wilt. Je kunt dus alle lessen in volgorde afnemen, maar je kunt ook bijvoorbeeld les 1 nemen, daarna les 5 en dan les 3. Of welke andere combinatie dan ook. Geen risico meer dat je voor de hele serie betaald hebt en toch halverwege om een of andere reden afhaakt.

Per les kost het € 45 (inclusief begeleiding) en ik ben op dit moment bezig om 5 lessen te maken. Wie vier lessen heeft betaald, krijgt de 5e gratis.

En dit is mijn aanbod aan de echte enthousiastelingen die in blind vertrouwen nu al zeker weten dat ze de hele cursus willen volgen: als je NU inschrijft, via een persoonlijke mail aan mij, mail@lisettethooft.nl, dan krijg je alle vijf de lessen zodra ze beschikbaar zijn, voor € 145.

Dit zijn de thema’s (onder voorbehoud, want ik weet uit ervaring dat er weleens iets verandert tijdens het schrijven):

Les 1: Waarom schrijf je beter met je lijf?
Het Ik-ABC
Een pakkend begin
Les 2: Schrijf met je voeten
Afstand
Beperking
Hoe krijg je inspiratie?
Les 3: Schrijf met je onderbuik
Hoe maak je het spannend?
Gevoelens communiceren
Putten uit je onderbewuste
Les 4: Schrijf met je hart
Hou van je hoofdpersoon
Show, don’t tell
Omarm je problemen
Les 5: Schrijf met je hoofd
Humor
Compositie
De innerlijke criticus als bondgenoot

Heb je al zin? Stuur me een mail en ik zet je op de blind-faith-kortings-lijst. Zodra de lessen beschikbaar zijn ontvang je ze.
Nog even denken? Hou mijn online cursussen-pagina in de gaten!

Geef een reactie