E-cursus “Oei ik bloei”

 

Oei, ik bloei! was de basis voor het boek In negen stappen naar innerlijke bloei. 

Elke week ontvang je een aflevering, toegankelijk, prettig geschreven en origineel. Laagdrempelig, vol humor, warm en wijs. Simpel en niet duur, maar wel effectief. Met oefeningen, meditaties, tips & tricks, en links naar filmpjes op internet.

“Ik vond het erg mooi en waardevol. Wat de cursus mij gebracht heeft, is dat ik merk dat ik mij niet meer ‘schuldig’ voel omdat ik voel, wat ik voel. Dat mocht nooit. Maar nu wel! Heerlijk! Er is ruimte, heel erg fijn.” Hilde Timmerman

Oei, ik bloei!

Hoe kun je waarachtig bloeien, jezelf zijn en stralen van binnenuit? In deze cursus leer je de geheimen van persoonlijke bloei kennen en vind je je eigen weg naar jouw optimale staat, door zelfonderzoek, ontspanning, en zelfacceptatie. Spelenderwijs leer je jezelf meer lief te hebben en te accepteren precies zoals je bent, met al je onvolkomenheden en pijn, en met al je talenten en potentieel.

 

Dit zijn de hoofdstukken:

 1. De drie geheimen van bloei: zelfonderzoek, ontspanning en zelfacceptatie
 2. De kracht van vragen (en de gouden vraag)
 3. Wat zit er in je Schaduw? De Reichiaanse karakterstructuren
 4. Hoe veilig ben je geworteld? Eerste chakra
 5. Kan het stromen? Tweede chakra
 6. Mag het vlammen? Derde chakra
 7. Bubbelen van blijdschap! Vierde chakra
 8. Wat wil je zeggen? Vijfde chakra
 9. Hoe helder is je blik? Zesde chakra
 10. Hoe transparant is je ego? Zevende chakra
 11. Hoeveel ruimte heb je? Over oordelen of ontspannen
 12. Samenvatting, en: de zilveren draad in je leven.

 

Dit schreven andere cursisten:

Ik voel me uitgenodigd door Lisette om meer open te kunnen gaan in mijn ontwikkelings proces door wat zij aanreikt. Het komt recht in m’n hart en ik voel mij gezien! Ook de liefdevolle lichte toon spreekt mij aan.

Vier weken geleden gestart met deze online cursus. ik ben heel enthousiast en verrast door het grote effect. De vragen en opdrachten zijn raak en ruimen mijn belemmeringen om te bloeien op. De feedback van Lisette is helder, waardevol en persoonlijk. Ik kijk uit naar de volgende lessen.

 

Er zijn drie opties:

 1. Elke week ontvang je een aflevering van de e-cusus Oei, ik bloei!, met tekst, vragen en oefeningen om thuis in je eigen tijd te lezen en te doen.
 2. Elke week ontvang je een aflevering, én je kunt je antwoorden mailen, voor persoonlijke begeleiding;
 3. Elke week ontvang je een aflevering; je kunt je antwoorden mailen voor  persoonlijke begeleiding; én je krijgt drie live coaching consulten per Skype of telefoon, om al je vragen te stellen en te bespreken.

 

Wat kost het?

 1. E-cursus Oei, ik bloei! in 12 afleveringen: € 30
 2. E-cursus Oei, ik bloei! in 12 afleveringen met begeleiding per email: € 75
 3. E-cursus Oei, ik bloei! in 12 afleveringen met begeleiding per email en drie live-consulten per Skype of telefoon: € 195.

7 8 al-lid-meld-je-hier-aan