Online: Zelfvergeving & Schrijfcursus

Zelfvergeving

Als voorbereiding op een boek geef ik elke maand een gratis zoom-meeting over het onderwerp zelfvergeving. Voor zondagochtend 22 oktober om 11 uur is het onderwerp: jezelf vergeven voor slechte gewoontes en verslavingen.

Er kunnen 100 deelnemers in de meeting. Ik zet een ongeveer een half uur van te voren de Zoom-meeting open; als je dan klikt op deze link:

https://us06web.zoom.us/j/88092563916?pwd=2V7uV69z0rymIOmvQXsrZVEuSwZv3j.1

kom je in een wachtruimte en tot 11 uur precies laat ik iedereen toe, tot het maximum aantal bereikt is.

Onderwerp voor 22 oktober: jezelf vergeven voor slechte gewoontes en verslavingen.

Er zijn nog veel meer invalshoeken te bedenken, zoals: jezelf vergeven voor onhandigheid en ongeduld. Jezelf vergeven dat je andere mensen niet kunt redden. Maar wat wil jij het liefst horen? Vertel het me, misschien heb ik een antwoord.

Er zijn geen replays beschikbaar. Maar ik heb wel basisteksten – die ik niet oplees tijdens de meeting, maar die mijn gedachten weergeven. De teksten van de vorige meetings kun je hier downloaden: Zelfvergeving alle tekst

Schrijf met je lijf:

Natuurlijk schrijf je met je handen. Maar als je ook leert schrijven met je voeten, met je onderbuik, met je hart, met je zintuigen, worden je teksten beter. Soepeler. Echter. Meer van jou. Dat leer je in deze zes boeiende lessen, met uitleg, voorbeelden en oefeningen. Inclusief persoonlijke begeleiding per email door schrijfcoach Annemarie Barbier: € 195.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]