Unieke workshop: Japanse gezichtsmassage

Introductie in Japanse gezichtsmassage
met Kimaya Carvalho!

Japanse gezichtsmassage is een combinatie van oosterse geneeskunde en massagetechniek. Het ontspant de spieren van gezicht, hoofd en nek waardoor stress oplost en energie terugkeert. Het verjongt de gezichtshuid doordat het zenuwen, bloedvaten en lymfevaten van het gezicht stimuleert en de spieren versterkt, zodat de energie weer beter doorstroomt. Je ziet er niet alleen beter uit na zo’n massage maar je voelt je ook door en door ontspannen, in je hele systeem.
Wanneer? Zaterdag 22 oktober van 10.00 tot 17.00 uur
Waar? In de praktijk Het Anker, Het Prooyen 4a, 1141 VD, Monnickendam.
Wat kost het? € 110, cash te betalen op de dag zelf.
Hierbij inbegrepen zijn: koffie, thee en soep. Neem een eigen lunchpakketje mee.
In een dag leer je de beginselen van deze bijzondere massagevorm van dé beroemdheid op dit gebied, Kimaya. Je oefent op elkaar en gaat naar huis met een gezicht dat er tien jaar jonger uitziet en de vaardigheid om anderen hetzelfde te laten ervaren.
Kimaya Carvalho is een zeer ervaren Braziliaanse trainer en lichaamstherapeut die de hele wereld rondreist om workshops en trainingen te geven. Ze komt speciaal voor ons een dag over uit Londen.
Daarom willen we ook graag voor eind september weten of er genoeg belangstelling is voor deze unieke workshop. Schrijf je nu in!
Inschrijven en meer informatie: Lisette Thooft, mail@lisettethooft.nl of 06-19300726.

Geef een reactie