Workshops

Schrijfworkshop voor je ziel

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober 2019 kun je meedoen aan een bijzondere schrijfworkshop die ik organiseer in een fijne nieuwe locatie tussen Delft en Overschie. Twee dagen lang gaan we helend schrijven – dat wil zeggen, teksten produceren die goed zijn voor de ziel. Het gaat niet om stilistisch fraai of gelikt of commercieel, maar om oprecht en authentiek schrijven over jezelf en je eigen leven, waardoor alles beter op zijn plek valt.

Eigenlijk gaan al mijn schrijfworkshops daar over. Dit was de review van een deelneemster:

“Wat me vooral heeft geraakt is de open, waarderende en veilige sfeer die Lisette als persoon creëert. Daarmee biedt zij ruimte aan alles wat naar voren komt en heb ik het zelfs al helend ervaren. Een absolute aanrader als je vanuit je hart wilt schrijven.”

En een ander schreef:

Ik vond het een geestverruimende, ontroerende maar vaak ook hilarische ervaring.

 

Krijg je er al zin in? De prijs is € 275 inclusief btw en catering, het adres Rotterdamseweg 217, 2629HE Delft, de datum dus 4 en 5 oktober, en voor nadere informatie kun je contact opnemen met mij. Inschrijven kan door op de zin hieronder te klikken:

Aanmelden schrijfworkshop 4 en 5 oktober 2019

 

 

Wil je een workshop met mij organiseren bij jou in de buurt, of bij je thuis? Dat kan!
Nodig minimaal zes vriendinnen uit, zorg voor een pot thee, en ik kom.
Mogelijkheden:

 

  • Schrijfworkshop

Een vrolijke, inspirerende workshop voor iedereen die graag schrijft, beginnend of gevorderd. Op speelse manier krijg je de principes van goed schrijven onder de knie, versterk je je zelfvertrouwen en prikkel je je fantasie. We werken met een orakel, opdrachtjes en korte schrijfoefeningen.
Minimaal zeven, maximaal tien personen.

 

  • In negen stappen naar bloei

Een bijzondere workshop waarin je het Ritueel van de Negen Rechten leert om stappen te zetten in spirituele groei. Dit Ritueel begint met het verzamelen van chi en bekrachtigt daarna de negen rechten, te beginnen met het recht om te aarden en het recht om het leven te vertrouwen. Daarna volgt het Ritueel de chakra’s – alle stappen kun je in je lichaam verankeren. Een workshop die lang bij je blijft en waar je de rest van je leven iets aan hebt.
Minimaal zeven personen, geen maximum.

 

  • De beste tijd van je leven

Een workshop over de uitdagingen en de mogelijkheden van de menopauze, die voor de meeste vrouwen namelijk een overgang blijkt te zijn naar de beste tijd van hun leven. Waarom is dat een goed bewaard geheim? Wat moet je weten om een stralende derde levensfase in te gaan? Een workshop met veel informatie, het delen van eigen verhalen, en gelegenheid om vragen te stellen.
Minimaal zeven personen, geen maximum.

 

Prijs voor alle workshops: € 45 per persoon (incl. BTW) plus reiskosten à € 0,19 p/km, per groep. Om af te spreken, mail of bel me.