Workshops

 

 

Wil je een workshop met mij organiseren bij jou in de buurt, of bij je thuis? Dat kan!
Nodig minimaal zes vriendinnen uit, zorg voor een pot thee, en ik kom.
Mogelijkheden:

 

  • Schrijfworkshop

Een vrolijke, inspirerende workshop voor iedereen die graag schrijft, beginnend of gevorderd. Op speelse manier krijg je de principes van goed schrijven onder de knie, versterk je je zelfvertrouwen en prikkel je je fantasie. We werken met een orakel, opdrachtjes en korte schrijfoefeningen.
Minimaal zeven, maximaal tien personen.

 

  • In negen stappen naar bloei

Een bijzondere workshop waarin je het Ritueel van de Negen Rechten leert om stappen te zetten in spirituele groei. Dit Ritueel begint met het verzamelen van chi en bekrachtigt daarna de negen rechten, te beginnen met het recht om te aarden en het recht om het leven te vertrouwen. Daarna volgt het Ritueel de chakra’s – alle stappen kun je in je lichaam verankeren. Een workshop die lang bij je blijft en waar je de rest van je leven iets aan hebt.
Minimaal zeven personen, geen maximum.

 

  • De beste tijd van je leven

Een workshop over de uitdagingen en de mogelijkheden van de menopauze, die voor de meeste vrouwen namelijk een overgang blijkt te zijn naar de beste tijd van hun leven. Waarom is dat een goed bewaard geheim? Wat moet je weten om een stralende derde levensfase in te gaan? Een workshop met veel informatie, het delen van eigen verhalen, en gelegenheid om vragen te stellen.
Minimaal zeven personen, geen maximum.

 

Prijs voor alle workshops: € 45 per persoon (incl. BTW) plus reiskosten à € 0,19 p/km, per groep. Om af te spreken, mail of bel me.