Agenda Heer Vrankestraat 34

De hemel in je handen

Zondagmiddag-workshops om contact te maken met het onder- en bovenbewustzijn.

Wat zeggen orakels over jou?

Wat zeggen je dromen over jou?

Contact maken met je onderbewuste kan spannend en uitdagend zijn, want het gaat over jezelf, dat deel van jezelf dat je nog niet kent. Maar als het lukt, heb je vaak het gevoel: hm ja, eigenlijk wist ik dit wel, alleen wist ik niet dat ik het wist.

Daar gaat mijn laatste boek over, De hemel in je handen, en dit jaar geef ik middagworkshops over manieren om contact te maken met onder- en bovenbewuste gebieden.

Wat gaan we doen? We vormen een veld van levende aandacht en in dat veld is het makkelijker om open te gaan, open te staan voor wat er uit de diepte gehoord en gezien wil worden, en om het te delen in de veilige groep.

Zondagmiddagen van 13.30 tot 17.00 uur, in mijn praktijkruimte Heer Vrankestraat 34, 3036 LE Rotterdam.

Kosten: € 50 per middagworkshop, incl. koffie, thee, sapjes en koekjes.

Op zondag 2 april laten we ons licht schijnen op orakels. Wat zijn fijne orakels, hoe werken ze en hoe kun je ze gebruiken? En natuurlijk gaan we orakels raadplegen. Voor deze workshop zijn nog genoeg plaatsen. Dus geef je op als je wilt komen, en graag ook een telefoonnummer.

Nog niet ingepland, in het rijk der mogelijkheden: de volgende workshop over dromen. Wat dromen we, waarom, wat betekent het, hoe kunnen we onze dromen gebruiken? Ook als je ‘nooit droomt’ – dat wil zeggen dat je je geen dromen herinnert – is dit nuttig. Hoe meer je met dromen bezig gaat hoe beter je ze begint te onthouden.

Opgeven graag per mail @ lisettethooft.nl (spaties weghalen)
————————————————————————————————————————————————–

YIN YOGA IN MIJN PRAKTIJK

Elke dinsdagavond van 19.00 tot 20.15 en elke zaterdagochtend van 10.00 tot 11.15 geeft Justyna Szamlewska yin yoga in mijn praktijkruimte, Heer Vrankestraat 34.

Ik heb nog nooit zulke fijne en spirituele yin-lessen gehad als bij haar. De groep is klein, de ruimte knus en sereen, het tempo perfect en Justyna’s stem en oefeningen brengen je in een heel bijzondere staat van ontspanning.

Lessons are in English.

Costs will be € 12,50  per lesson; first class FREE and you can pay cash or by a tikkie. Please register for each lesson:

https://lucent-yinyoga.com/contact/

————————————————————————————————————————————————

Oefensessies rebalancing: mijn aanstaande collega-rebalancer Annette Bombeke die nog in de opleiding zit, geeft sessies in mijn praktijkruimte op woensdag- en sommige vrijdagochtenden om 9 uur, voor € 25. Ik heb van haar een sessie ontvangen en ik ben enthousiast, het was heel fijn. Meteen nog een afgesproken. Maar ze heeft nog tijd over 🙂 Proberen? Meer info en opgeven bij annettebombeke @ hotmail.com (spaties weghalen).

—————————————————————————————————————————————————

 

De ZOMERWORKSHOP IN CENTRE LOTHLORIEN ZIT VOL

Van 2 tot 8 juli 2023 gaan we in het heerlijke centrum Lothlorien vijf ochtenden lang manieren onderzoeken om contact te maken met onder- en bovenbewuste gebieden.

Elke ochtend gaan we ontspannen, naar binnen keren en delen. Ik geef meditaties, methoden en technieken, we doen simpele oefeningen, en er komt van alles langs orakels, dromen, sprookjes, tekenen en schrijven, en lichaamsbewustzijn.

Extra (niet in de prijs inbegrepen): in de middag is er desgewenst ruimte voor rebalancing sessies.

Het maximum van 10 deelnemers is inmiddels bereikt. Je kunt je wel opgeven op een wachtlijst voor als er nog mensen annuleren.

Prijs: € 275 voor vijf ochtenden workshop. Dit is exclusief verblijfskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van hoe je wilt verblijven. Bekijk de website voor alle mogelijkheden.

Meer informatie over de zomerworkshop hier.

————————————————————————————————————————————————

Dit zeiden deelnemers aan vorige workshops van Lisette:

“Ik ben je erg dankbaar voor de mooie week in Lothlorien. Wat heb je daar een fijn energieveld gecreëerd met ons. De mooie verhalen, de oefeningen, de wijze woorden hebben mij weer een heel stuk verder geholpen in mijn proces. Dankjewel daarvoor! Een week waar ik nog vaak aan terug zal denken.” Martine Koops

“Wat een bak aan liefde, kennis en wijsheid heb jij aan ons gegeven. Gul en vol met zelfspot en compassie. Dank je wel.” Manette Zeelenberg

“Hè, wat was het heerlijk en inspirerend om les te krijgen van Lisette; wat kunnen woorden veel doen, zoals ze praat, met zoveel helderheid, humor, en acceptatie van van alles en nog wat waar ik normaliter wat dubieus mijn ene wenkbrauw bij zou optrekken… ‘Oho’ heb ik gevoeld, en ‘aha’, en gelachen, en veel verlicht verzucht. Een aanrader!” Inge Maassen

“Vrienden worden met je lijf gaat bijna vanzelf in de lichte, luchtige, heerlijk warme en vertrouwde sfeer die Lisette moeiteloos lijkt te creëren in haar tweedaagse workshop. Sindsdien zijn mijn lijf en ik dikkere maatjes dan ooit, met een rijkdom aan nieuwe oefeningen om het zo te houden en misschien zelfs nog verder uit te breiden. Mijn dank is reusachtig.” Margot de Vries

“Mooie en inspirerende workshop van Lisette Thooft, waarbij je je al snel thuis voelt.Het vrienden met je eigen lichaam worden gaat dan eigenlijk als vanzelf. Ik kan deze twee dagen iedereen aanraden.” Richard Kloos

“Ik vond jouw manier van workshops geven verfrissend. Ongedwongen, vrij, zelfverzekerd en warm. Ik voelde me daar fijn bij. Ook gaven jij en de groep me genoeg vertrouwen om me kwetsbaar op te stellen en daardoor kon ik mijn angst transformeren. Ben echt veranderd… Weer een stukje heler 😊. Ik vond de diversiteit aan oefeningen prettig, en je manier van spreken op een verhalen vertellende manier.” Carin Walravens

“De opdrachten waren praktisch en leuk om ze te doen, en ik kan ze ook thuis doen. Het waren heerlijke dagen met een tintje familiegevoel waar allerlei emoties naar boven mochten komen. Als je ergens in je lijf op slot zit, dan beveel ik je deze workshop aan.” Jet Heetman

“Wat is mijn lichaam een heerlijke plek om twee dagen met Lisette te vertoeven! Een prachtig cadeau voor mezelf deze workshop.” Mieke vd Klauw

“Het liefste en mooiste cadeau wat ik mij zelf de laatste jaren heb gegeven. Van overleven naar LEVEN. VOELEN!” Annemarie vd Kerkhof

lisette-thooft-profiel

Heer Vrankestraat 34, Rotterdam

—————————————————————————————————-

——————————————————————————————–

OUWE FILMPJES – nog steeds leuk                                

Om mijn Standup Inspiration aflevering te zien over man & vrouw waarin ik vertel ‘hoe het zit’, klik

hier

Klik hier voor mijn praatje over de strijd tussen de geslachten:

https://vimeo.com/46820652

#SUI44 Lisette Thooft from VideoLogic on Vimeo.

Mijn TED talk ging over het belang van lichaamsbewustzijn:

  
“De warme en vastberaden uitstraling van jou als een vrouw die stevig op de aarde staat maar ook bereid is de hoge hoogte en diepe diepte te onderzoeken en daaruit gehaalde wijsheden liefdevol te delen met anderen, heeft iets betoverends.” Dubravka Vajagic, Almelo