Agenda Heer Vrankestraat 34

Podcast: Hou van jezelf, maar dan echt hè!

De eerste tien afleveringen van mijn podcast staan online:
Verhalen, tips en info over je lichaam die je nergens anders hoort.

Dit is de link.

Dit zijn tien solo-afleveringen waarin ik vertel wat ik weet. Binnenkort begin ik aan een nieuwe serie waarin ik met andere mensen ga praten die volgens mij ook heel veel belangrijke en inspirerende wijsheid over het lichaam hebben. Die zet ik er gewoon achter op Spotify. Dus check af en toe of je ze allemaal al gehoord hebt.

 

Orakelworkshops

De Orakelworkshops gaan door, wegens groot succes. In een kleine groep een middag besteden aan de Tarot, de I Tjing of welk ander orakel je ook wilt raadplegen: hoe heerlijk, hoe verhelderend, hoe ontspannend.

Door een orakel maak je verbinding met een groter stuk bewustzijn dan alleen je eigen denkraam. In de groep vormen we een veld van aandacht waarin orakels extra goed werken. We delen onze kennis en ervaring, en je kunt alle vragen stellen die je wilt. De vraag of het een goede vraag is, vormt een belangrijk onderdeel van het proces.

Plaats: Heer Vrankestraat 34, 3036 LE Rotterdam.
Tijd: elke eerste zondag van de maand.
De eerste waarin nog ruimte is en waarvoor je je dus kunt opgeven is op zondagmiddag 4 augustus. Daarna 1 september, enzovoort.

Inloop 13.00 uur, start 13.30 uur en we gaan door tot een uur of 17.00.
Kosten: € 50, incl. koffie, thee, koekjes.

Geef je op met een mailtje.

 

Massagecursus: nieuwe data in de herfst

Een introductie-cursus massage, op drie zondagmiddagen in mijn praktijk.
Met zes deelnemers, alleen vrouwen.
Wat we masseren: rug, nek en schouders, armen en benen, met diepe bindweefselmassage en stil werk. Met handige handvatten als: hoe sta je erbij? Hoe krijg je warme handen?
Het is belangrijk dat er elke keer alle zes deelneemsters zijn, anders is er iemand zonder oefenpartner.

Datum: nog niet bekend.

Tijd: zondagmiddagen van 14.00 tot 17.00 uur.
Plaats: Heer Vrankestraat 34, 3036 LE Rotterdam.
Kosten: € 225 voor de serie van drie middagen.
Opgeven: per mail bij mij.

————————————————————

Dit zeiden deelnemers aan vorige workshops van Lisette:

“Ik ben je erg dankbaar voor de mooie week in Lothlorien. Wat heb je daar een fijn energieveld gecreëerd met ons. De mooie verhalen, de oefeningen, de wijze woorden hebben mij weer een heel stuk verder geholpen in mijn proces. Dankjewel daarvoor! Een week waar ik nog vaak aan terug zal denken.” Martine Koops

“Wat een bak aan liefde, kennis en wijsheid heb jij aan ons gegeven. Gul en vol met zelfspot en compassie. Dank je wel.” Manette Zeelenberg

“Hè, wat was het heerlijk en inspirerend om les te krijgen van Lisette; wat kunnen woorden veel doen, zoals ze praat, met zoveel helderheid, humor, en acceptatie van van alles en nog wat waar ik normaliter wat dubieus mijn ene wenkbrauw bij zou optrekken… ‘Oho’ heb ik gevoeld, en ‘aha’, en gelachen, en veel verlicht verzucht. Een aanrader!” Inge Maassen

“Vrienden worden met je lijf gaat bijna vanzelf in de lichte, luchtige, heerlijk warme en vertrouwde sfeer die Lisette moeiteloos lijkt te creëren in haar tweedaagse workshop. Sindsdien zijn mijn lijf en ik dikkere maatjes dan ooit, met een rijkdom aan nieuwe oefeningen om het zo te houden en misschien zelfs nog verder uit te breiden. Mijn dank is reusachtig.” Margot de Vries

“Mooie en inspirerende workshop van Lisette Thooft, waarbij je je al snel thuis voelt.Het vrienden met je eigen lichaam worden gaat dan eigenlijk als vanzelf. Ik kan deze twee dagen iedereen aanraden.” Richard Kloos

“Ik vond jouw manier van workshops geven verfrissend. Ongedwongen, vrij, zelfverzekerd en warm. Ik voelde me daar fijn bij. Ook gaven jij en de groep me genoeg vertrouwen om me kwetsbaar op te stellen en daardoor kon ik mijn angst transformeren. Ben echt veranderd… Weer een stukje heler ?. Ik vond de diversiteit aan oefeningen prettig, en je manier van spreken op een verhalen vertellende manier.” Carin Walravens

“De opdrachten waren praktisch en leuk om ze te doen, en ik kan ze ook thuis doen. Het waren heerlijke dagen met een tintje familiegevoel waar allerlei emoties naar boven mochten komen. Als je ergens in je lijf op slot zit, dan beveel ik je deze workshop aan.” Jet Heetman

“Wat is mijn lichaam een heerlijke plek om twee dagen met Lisette te vertoeven! Een prachtig cadeau voor mezelf deze workshop.” Mieke vd Klauw

“Het liefste en mooiste cadeau wat ik mij zelf de laatste jaren heb gegeven. Van overleven naar LEVEN. VOELEN!” Annemarie vd Kerkhof

lisette-thooft-profiel

Heer Vrankestraat 34, Rotterdam

—————————————————————————————————-

——————————————————————————————–

OUWE FILMPJES – nog steeds leuk                                

Om mijn Standup Inspiration aflevering te zien over man & vrouw waarin ik vertel ‘hoe het zit’, klik

hier

Klik hier voor mijn praatje over de strijd tussen de geslachten:

https://vimeo.com/46820652

#SUI44 Lisette Thooft from VideoLogic on Vimeo.

Mijn TED talk ging over het belang van lichaamsbewustzijn:

  
“De warme en vastberaden uitstraling van jou als een vrouw die stevig op de aarde staat maar ook bereid is de hoge hoogte en diepe diepte te onderzoeken en daaruit gehaalde wijsheden liefdevol te delen met anderen, heeft iets betoverends.” Dubravka Vajagic, Almelo