Agenda Heer Vrankestraat 34

Gratis zoom-meetings over zelfvergeving

Vorige keer liep het een beetje uit de hand met mijn zoom-meeting over zelfvergeving. Ik had een uurtje vooraf nog een herinnering gemaild en toen kwamen er ineens ontzettend veel mensen op af. Maar er mogen van Zoom maar 100 deelnemers in zo’n meeting. Dus de meesten konden er niet in. Sorry! Mooie oefening voor mij, mezelf vergeven voor mijn onhandigheid.

Een tijdje heb ik zitten wikken en wegen: voortaan echte webinars geven? Maar dat kost best veel geld, bij Zoom. Er dan een abonnement van maken? Gedoe. Video-streamen op youtube? Zo ingewikkeld allemaal voor een boomer.

Mijn onvolprezen coach-vriendin Denise Hulst zei: “KIS, Keep It Simple.” En ik dacht ook: wat wil ik? Mijn gedachten ordenen over dit onderwerp om er zelf van te leren, en om er een boek van te maken, en intussen kunnen anderen daarin delen.

Dus ik ga terug naar bijna af: er komt geen herinnering. En als je niet op tijd bent, of als het vol is, kun je er niet in, het spijt me. Ik zet mijn mail ook uit zodat ik geen berichtjes langs zie flitsen.

Dit is de link om op te klikken op zondagochtend 22 oktober:

https://us06web.zoom.us/j/88092563916?pwd=2V7uV69z0rymIOmvQXsrZVEuSwZv3j.1

Onderwerp: jezelf vergeven voor slechte gewoontes en verslavingen.
Graag je camera aanzetten: ik praat niet zo lekker tegen lege zwarte hokjes.

Er zijn nog veel meer invalshoeken te bedenken, zoals: jezelf vergeven voor onhandigheid en ongeduld. Jezelf vergeven dat je andere mensen niet kunt redden. Maar wat wil jij het liefst horen? Vertel het me, misschien heb ik een antwoord.

Vorige meetings:

Van de eerste Zoom-bijeenkomst over Zelfvergeving  heb ik een  blog gemaakt voor de website De Bezieling en die kun je dus alsnog lezen als je het webinar gemist hebt.

Van de andere webinars tot nog toe heb ik een tekst, die je bij mij kunt opvragen per mail.

 

Orakelworkshops

Samen een middag besteden aan de Tarot, de I Tjing of welk ander orakel je ook wilt raadplegen: hoe heerlijk, hoe verhelderend, hoe ontspannend.

Door een orakel maak je verbinding met een groter stuk bewustzijn dan alleen je eigen denkraam. In de groep vormen we een veld van aandacht waarin orakels extra goed werken. We delen onze kennis en ervaring, en je kunt alle vragen stellen die je wilt. De vraag of het een goede vraag is, vormt een belangrijk onderdeel van het proces.

Plaats: Heer Vrankestraat 34, 3036 LE Rotterdam.
Tijd: in principe elke eerste zondag van de maand. Die van oktober is vol, die van november eigenlijk ook. December slaan we even over want dat is zo’n drukke maand.
Voor zondag 7 januari 2024 kun je je opgeven.
In februari wordt het zondag de 11e.
Daarna  3 maart, 7 april enzovoort.

Inloop 13.00 uur, start 13.30 uur en we gaan door tot een uur of 17.00.
Kosten: € 50, incl. koffie, thee, koekjes.
Geef je op met een mailtje.

Yin Yoga

Elke dinsdagavond van 19.00 tot 20.15 geeft Justyna Szamlewska yin yoga in mijn praktijkruimte, Heer Vrankestraat 34.

Ik heb nog nooit zulke fijne en spirituele yin-lessen gehad als bij haar. De groep is klein, de ruimte knus en sereen, het tempo perfect en Justyna’s stem en oefeningen brengen je in een heel bijzondere staat van ontspanning.

Lessons are in English.

Costs will be € 12,50  per lesson; first class FREE and you can pay cash or by a tikkie. Please register for each lesson:

https://lucent-yinyoga.com/contact/

 

Oefensessies rebalancing

Mijn aanstaande collega-rebalancer Annette Bombeke die in het laatste jaar van de Rebalancing opleiding zit, geeft sessies in haar eigen praktijk op woensdagochtenden, en in mijn praktijkruimte op sommige vrijdagochtenden om 9 uur, voor € 50. Ik ben enthousiast, ze doet het erg goed. Proberen? Meer info en opgeven bij annettebombeke @ hotmail.com (spaties weghalen).

 

 

————————————————————

Dit zeiden deelnemers aan vorige workshops van Lisette:

“Ik ben je erg dankbaar voor de mooie week in Lothlorien. Wat heb je daar een fijn energieveld gecreëerd met ons. De mooie verhalen, de oefeningen, de wijze woorden hebben mij weer een heel stuk verder geholpen in mijn proces. Dankjewel daarvoor! Een week waar ik nog vaak aan terug zal denken.” Martine Koops

“Wat een bak aan liefde, kennis en wijsheid heb jij aan ons gegeven. Gul en vol met zelfspot en compassie. Dank je wel.” Manette Zeelenberg

“Hè, wat was het heerlijk en inspirerend om les te krijgen van Lisette; wat kunnen woorden veel doen, zoals ze praat, met zoveel helderheid, humor, en acceptatie van van alles en nog wat waar ik normaliter wat dubieus mijn ene wenkbrauw bij zou optrekken… ‘Oho’ heb ik gevoeld, en ‘aha’, en gelachen, en veel verlicht verzucht. Een aanrader!” Inge Maassen

“Vrienden worden met je lijf gaat bijna vanzelf in de lichte, luchtige, heerlijk warme en vertrouwde sfeer die Lisette moeiteloos lijkt te creëren in haar tweedaagse workshop. Sindsdien zijn mijn lijf en ik dikkere maatjes dan ooit, met een rijkdom aan nieuwe oefeningen om het zo te houden en misschien zelfs nog verder uit te breiden. Mijn dank is reusachtig.” Margot de Vries

“Mooie en inspirerende workshop van Lisette Thooft, waarbij je je al snel thuis voelt.Het vrienden met je eigen lichaam worden gaat dan eigenlijk als vanzelf. Ik kan deze twee dagen iedereen aanraden.” Richard Kloos

“Ik vond jouw manier van workshops geven verfrissend. Ongedwongen, vrij, zelfverzekerd en warm. Ik voelde me daar fijn bij. Ook gaven jij en de groep me genoeg vertrouwen om me kwetsbaar op te stellen en daardoor kon ik mijn angst transformeren. Ben echt veranderd… Weer een stukje heler ?. Ik vond de diversiteit aan oefeningen prettig, en je manier van spreken op een verhalen vertellende manier.” Carin Walravens

“De opdrachten waren praktisch en leuk om ze te doen, en ik kan ze ook thuis doen. Het waren heerlijke dagen met een tintje familiegevoel waar allerlei emoties naar boven mochten komen. Als je ergens in je lijf op slot zit, dan beveel ik je deze workshop aan.” Jet Heetman

“Wat is mijn lichaam een heerlijke plek om twee dagen met Lisette te vertoeven! Een prachtig cadeau voor mezelf deze workshop.” Mieke vd Klauw

“Het liefste en mooiste cadeau wat ik mij zelf de laatste jaren heb gegeven. Van overleven naar LEVEN. VOELEN!” Annemarie vd Kerkhof

lisette-thooft-profiel

Heer Vrankestraat 34, Rotterdam

—————————————————————————————————-

——————————————————————————————–

OUWE FILMPJES – nog steeds leuk                                

Om mijn Standup Inspiration aflevering te zien over man & vrouw waarin ik vertel ‘hoe het zit’, klik

hier

Klik hier voor mijn praatje over de strijd tussen de geslachten:

https://vimeo.com/46820652

#SUI44 Lisette Thooft from VideoLogic on Vimeo.

Mijn TED talk ging over het belang van lichaamsbewustzijn:

  
“De warme en vastberaden uitstraling van jou als een vrouw die stevig op de aarde staat maar ook bereid is de hoge hoogte en diepe diepte te onderzoeken en daaruit gehaalde wijsheden liefdevol te delen met anderen, heeft iets betoverends.” Dubravka Vajagic, Almelo