Rebalancing

Op zoek naar oude pijn

Rebalancing is een aandachtige, trage vorm van aanraken en masseren die ontspanning brengt en lichaamsbewustzijn verhoogt.

Het slechte nieuws is: we gaan op zoek naar de pijn. Oude pijn, pijn die je misschien al heel veel jaren met je meedraagt in de vorm van spierspanning, spierknopen, triggerpoints.

Het goede nieuws is: de pijn is NU altijd veel minder erg dan je denkt. Als kind kon je hem niet verdragen, maar nu wel. Ondersteund door liefdevolle handen, veilig in het hier en nu, kun je laten stromen wat vastzat, laten ontdooien wat bevroren was, laten zijn wat er niet mocht zijn. Dan ontdek je: pijn is goud, het goud van de innerlijke ontwikkeling.

Want pijn transformeert, als ze er helemaal mag zijn. En angst verandert dan in alertheid. Woede verandert in kracht. Verdriet verandert in compassie.

Op zijn minst ervaar je meer ontspanning, meer ruimte, meer lucht.

Op zijn best gebeuren er wondertjes…

Wil je weten wat rebalancing voor jou kan betekenen?

Je bent van harte welkom.

Mail of bel me voor een afspraak:
mail@lisettethooft.nl

06-19300726

m.i.v. 21 juli 2018 Breedveldsingel 87, 3055 PJ Rotterdam.

Op sommige dagen houd ik nog praktijk op mijn oude adres in Broek in Waterland, Hage Weer 43, dus als dat dichterbij is voor je, kunnen we daar afspreken.

Tarief: € 95 per sessie van plm. anderhalf uur.

Eens in de maand reserveer ik een dag voor mensen met een kleine beurs. Dus als je het normale tarief niet kunt opbrengen, is er toch een mogelijkheid.

Meer lezen? Je vindt heel veel informatie op Rebalancing.nl , de site van de Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn. Of lees dit artikel.