Rebalancing

Ontspannen door lichaamsbewustzijn

Rebalancing is een aandachtige, trage vorm van aanraken en masseren die ontspanning brengt en lichaamsbewustzijn verhoogt.

Het is een combinatie van massagetechnieken met counseling waardoor je meer voeling krijgt met je gevoelens, en minder last hebt van hardnekkige emoties. Gaandeweg, in de loop van een paar sessies, word je rustiger en krijg je meer zelfvertrouwen.

Want: spreken is zilver, voelen is goud.
Veel mensen denken dat ze niks voelen, maar op de massagetafel blijken ze heel goed te voelen wat er te voelen valt. Al na één sessie voel je je lekkerder in je vel, levendiger, beter gegrond.

Op zijn minst ervaar je meer ontspanning, meer ruimte, meer lucht.

Op zijn best gebeuren er wondertjes…

Wil je weten wat rebalancing voor jou kan betekenen?

Vanaf half december is er weer ruimte. Je kunt een sessie boeken op maandag, dinsdag, woensdag of donderdagochtend. Tarief: € 110 (anderhalf uur). Zaterdagochtend kan ook; het zaterdagtarief is € 135.

Op donderdagmiddag en vrijdag de hele dag rebalance ik niet; dan houdt Ronald Aartsen zijn acupunctuurpraktijk in mijn ruimte.

Voor mensen met een kleine beurs heb ik een PWYW-regeling: betaal wat je wilt/kunt, contant. Alles is goed. Ik hou ook erg van ruilen. Of je kunt in DAMS betalen. Voor de PWYW-cliënten geldt: graag eigen onderlakentje meenemen, dat scheelt mij was.

Voor een afspraak of meer informatie: mail@lisettethooft.nl

Mijn praktijkruimte is in Djoj, Antony Duyklaan 9, 3051 HA Rotterdam (het lage gebouwtje rechts naast de ingang).

Meer lezen? Je vindt heel veel informatie op Rebalancing.nl , de site van de Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn. Of lees dit artikel.

Ik heb de opleiding tot Rebalancer gevolgd bij de Rebalancing School voor Lichaamswerk & Bewustzijn, de opleiding Medische Basis Kennis bij Con Amore, de coachopleiding van Coach020 en een groot aantal andere trainingen. Ik ben lid van de beroepsvereniging LVNT en in het bezit van AGB-codes. Daarmee worden mijn facturen deels vergoed door veel verzekeringen, als je aanvullend verzekerd bent.

In mijn praktijk dragen we geen maskers. Je kunt altijd tot op het laatste moment kosteloos annuleren. Voor de RIVM-gezondheidscheck klik hier.

Als lid van de LVNT ben ik aangesloten bij de geschilleninstantie SCAG. Meer informatie hier.

Dit zeggen cliënten:

Na vijf Rebalancing sessies bij Lisette voel ik me uitgebalanceerder dan ooit; ik zit fysiek en geestelijk ‘beter in mijn vel’. Oude pijn is  fysiek en emotioneel aangeraakt, gevoeld en begrepen. Heb eindelijk een respectvolle, liefdevolle relatie met mijn lichaam. Heerlijk om te ervaren. Hartelijk dank Lisette voor jouw liefdevolle en wijze Rebalancing.

Lilly Post (65 jaar, Yoga Nidra docent)
Nog nooit heb ik zo’n liefdevolle en holistische massage ervaren. Ik zou het eigenlijk niet eens alleen een massage kunnen noemen, want het is veel meer dan dat. Lisette weet met zoveel liefde en aandacht de vinger letterlijk en figuurlijk op de zere plek te leggen en nodigt je met zachtheid uit om van binnenuit te helen. Een aanrader voor iedereen die weet dat zijn fysieke pijn niet alleen met het lichaam te maken heeft.
Neda Boin
Ik vond het heerlijk ontspannend en de innerlijk rust die ik ervoer heeft nog lang door gewerkt. Kortom een aanrader voor eenieder die zichzelf een cadeau gunt.
Yolanda Faessen

Lisette is op een zachte, liefdevolle manier aanwezig en haar aanrakingen zijn aangenaam. Ze gaf me zo’n gevoel van: alles is goed, wat er ook gebeurt.

Marieke van Nimwegen
Ik voelde mij totaal gezien en gehoord bij Lisette, waardoor ik mij met groot vertrouwen kon overgeven. Daarmee stond de deur open naar verdieping en inzicht.  Ik was er erg blij mee.
Ineke van der Blom
Vriendelijk uitgenodigd worden om naar de blokkade te ademen. Inzicht krijgen, lichaamsbewustzijn ontwikkelen door liefdevolle aanraking. Voelt als thuiskomen.
Marianne Noordhoek

“De massages van Lisette zijn heerlijk om te ontvangen, maar leveren vooral ook hele mooie inzichten op. Over lichaamsbewustzijn, maar ook over hoe ik in het leven sta. Door de massages en mooie gesprekken met Lisette heb ik mooie stappen gemaakt in mijn spirituele en emotionele ontwikkeling. Ook de dingen die ik buiten de sessies om lees of hoor kwamen op een dieper niveau binnen. Daardoor is de periode waarin ik de rebalancing sessies heb mogen ontvangen een periode van grote persoonlijke ontwikkeling geweest. Wat een prachtig geschenk was dit.”

Carla Oosterheert

“Lisette is een bijzonder aandachtige luisteraar die mij doeltreffend in aanraking heeft gebracht met de opgeslagen pijn in mijn lijf. Door haar liefdevolle ondersteuning in woord en gebaar lukt het mij steeds beter om bij die pijn te kunnen blijven. Me open te stellen en te onderzoeken wat deze pijn op die plek mij te vertellen heeft. Om het vervolgens los te kunnen laten. Lisette heeft mij geleerd dat pijn betekent dat er te veel energie is in een te kleine ruimte. Zij is buitengewoon goed in staat die energie te verminderen waardoor er meer ruimte en zachtheid is ontstaan in mijn lijf.”
Voor mij ook niet onbelangrijk: Lisette heeft een heerlijk gevoel voor humor en taal waardoor haar sessies enorm inspirerend zijn.”

Corine Kolb

“De Rebalancing  behandeling van Lisette is een weldaad voor lichaam en geest.”

Yvon Gerlofsma

“De Rebalancing sessies bij Lisette zijn voor mij heel waardevol. Lisette is heel liefdevol, kalm en wijs. Met haar zachte benadering en haar schat aan levenservaring en kennis is het heel makkelijk je over te geven en te voelen wat anders onopgemerkt blijft in je lijf. Daardoor voel ik me meer aanwezig, rustiger en krachtiger.”

Sandy Paulides

“Na mijn sessie bij Lisette, maanden geleden, merkte ik pas kort geleden dat het bekende pijnplekje tussen mijn schouderbladen echt niet meer was gaan pijn doen.”

Herma van der Weide

“De verschillende rebalancing sessies die ik van Lisette kreeg waren rustgevend met een directe en zorgvuldige aanraking met diepe aandacht voor wat zich aandiende…”

Maria Blaisse

“Ik was verbaasd hoe al in de eerste sessie sessie mijn lichaam zich zo uitgenodigd voelde dat gelijk diep weggestopte emoties naar boven kwamen. Blijkbaar voelde ik me heel veilig en had ik alle vertrouwen in de manier waarop Lisette te werk ging, wat niet zo vanzelfsprekend is voor mij. Na afloop leek het alsof ik voor het eerst voelde dat ik benen had.” 

Karin Ruiter

“Rebalancing door Lisette voelt als een liefdevolle, totale acceptatie van mijzelf en mijn lichaam met alle pijn die er is. Door het langzame strijken voel ik mezelf groeien tot ik bijna niet meer in een kamer pas. Dat is een prettig gevoel, het maakt me zeer aanwezig. Het kan soms enkele dagen aanhouden.”

Lieske Jitta

“Alles is aanwezig. Maar Lisette heeft het weer zichtbaar kunnen maken voor mijzelf, door haar liefdevolle woorden, haar warme aanraking en door er gewoonweg voor me te zijn.”

Marit Holtmans

“Lisette heeft gedeeltes in mijn lichaam ‘gewekt’ en verruimd en mij laten ervaren wat mijn lichaam voor me doet. Dat geeft meer (lichaams)bewustzijn, nieuwsgierigheid, plezier en dankbaarheid.”

Diane van den Elshout