Rebalancing

Ontspannen door lichaamsbewustzijn

Rebalancing is een aandachtige, trage vorm van aanraken en masseren die ontspanning brengt en lichaamsbewustzijn verhoogt.

Het is een combinatie van massagetechnieken met counseling, waardoor je kunt ontdekken waar je in je lichaam spanning en emotie hebt vastgezet. Wat je bewust maakt, kun je loslaten.

Al na één sessie voel je je lekkerder in je vel, levendiger, beter gegrond. Een traject van een aantal sessies maakt het effect blijvend.

Op zijn minst ervaar je meer ontspanning, meer ruimte, meer lucht.

Op zijn best gebeuren er wondertjes…

Dit zeggen cliënten:

Na vijf Rebalancing sessies bij Lisette voel ik me uitgebalanceerder dan ooit; ik zit fysiek en geestelijk ‘beter in mijn vel’. Oude pijn is  fysiek en emotioneel aangeraakt, gevoeld en begrepen. Heb eindelijk een respectvolle, liefdevolle relatie met mijn lichaam. Heerlijk om te ervaren. Hartelijk dank Lisette voor jouw liefdevolle en wijze Rebalancing.

Lilly Post (65 jaar, Yoga Nidra docent)
Nog nooit heb ik zo’n liefdevolle en holistische massage ervaren. Ik zou het eigenlijk niet eens alleen een massage kunnen noemen, want het is veel meer dan dat. Lisette weet met zoveel liefde en aandacht de vinger letterlijk en figuurlijk op de zere plek te leggen en nodigt je met zachtheid uit om van binnenuit te helen. Een aanrader voor iedereen die weet dat zijn fysieke pijn niet alleen met het lichaam te maken heeft.
Neda Boin
Ik vond het heerlijk ontspannend en de innerlijk rust die ik ervoer heeft nog lang door gewerkt. Kortom een aanrader voor eenieder die zichzelf een cadeau gunt.
Yolanda Faessen

Lisette is op een zachte, liefdevolle manier aanwezig en haar aanrakingen zijn aangenaam. Ze gaf me zo’n gevoel van: alles is goed, wat er ook gebeurt.

Marieke van Nimwegen
Ik voelde mij totaal gezien en gehoord bij Lisette, waardoor ik mij met groot vertrouwen kon overgeven. Daarmee stond de deur open naar verdieping en inzicht.  Ik was er erg blij mee.
Ineke van der Blom
Vriendelijk uitgenodigd worden om naar de blokkade te ademen. Inzicht krijgen, lichaamsbewustzijn ontwikkelen door liefdevolle aanraking. Voelt als thuiskomen.
Marianne Noordhoek

Meer reviews van cliënten onderaan deze pagina.

Wil je weten wat rebalancing voor jou kan betekenen?

Je bent van harte welkom.

Mail of bel me voor een afspraak:
mail@lisettethooft.nl

06-19300726

Willebrordusstraat 7 B, 3037 TG Rotterdam.

Tarief: € 95 per sessie van plm. anderhalf uur.

Voor mensen met een kleine beurs heb ik een speciaal tarief: bel of mail me voor informatie.

Meer lezen? Je vindt heel veel informatie op Rebalancing.nl , de site van de Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn. Of lees dit artikel.

Ik ben student-lid van de beroepsvereniging VNT.

 

Nog meer reacties van cliënten:

“Lisette is een bijzonder aandachtige luisteraar die mij doeltreffend in aanraking heeft gebracht met de opgeslagen pijn in mijn lijf. Door haar liefdevolle ondersteuning in woord en gebaar lukt het mij steeds beter om bij die pijn te kunnen blijven. Me open te stellen en te onderzoeken wat deze pijn op die plek mij te vertellen heeft. Om het vervolgens los te kunnen laten. Lisette heeft mij geleerd dat pijn betekent dat er te veel energie is in een te kleine ruimte. Zij is buitengewoon goed in staat die energie te verminderen waardoor er meer ruimte en zachtheid is ontstaan in mijn lijf.”
Voor mij ook niet onbelangrijk: Lisette heeft een heerlijk gevoel voor humor en taal waardoor haar sessies enorm inspirerend zijn.” Corine Kolb

“De Rebalancing  behandeling van Lisette is een weldaad voor lichaam en geest.” Yvon Gerlofsma

“De Rebalancing sessies bij Lisette zijn voor mij heel waardevol. Lisette is heel liefdevol, kalm en wijs. Met haar zachte benadering en haar schat aan levenservaring en kennis is het heel makkelijk je over te geven en te voelen wat anders onopgemerkt blijft in je lijf. Daardoor voel ik me meer aanwezig, rustiger en krachtiger.” Sandy Paulides

“Na mijn sessie bij Lisette, maanden geleden, merkte ik pas kort geleden dat het bekende pijnplekje tussen mijn schouderbladen echt niet meer was gaan pijn doen.” Herma van der Weide

“De verschillende rebalancing sessies die ik van Lisette kreeg waren rustgevend met een directe en zorgvuldige aanraking met diepe aandacht voor wat zich aandiende…” Maria Blaisse

“Ik was verbaasd hoe al in de eerste sessie sessie mijn lichaam zich zo uitgenodigd voelde dat gelijk diep weggestopte emoties naar boven kwamen. Blijkbaar voelde ik me heel veilig en had ik alle vertrouwen in de manier waarop Lisette te werk ging, wat niet zo vanzelfsprekend is voor mij. Na afloop leek het alsof ik voor het eerst voelde dat ik benen had.” Karin Ruiter

“Rebalancing door Lisette voelt als een liefdevolle, totale acceptatie van mijzelf en mijn lichaam met alle pijn die er is. Door het langzame strijken voel ik mezelf groeien tot ik bijna niet meer in een kamer pas. Dat is een prettig gevoel, het maakt me zeer aanwezig. Het kan soms enkele dagen aanhouden.” Lieske Jitta

“De rebalancing behandelingen van Lisette zijn een groot cadeau voor mezelf.  De aanrakingen zijn enorm subtiel en Lisette weet altijd precies dat ene plekje te vinden wat aandacht nodig heeft. Altijd met respect voor mijn grenzen en behoeften. Alles mag er zijn. Rebalancing heeft een hele fijne en bijzondere invloed op mijn lichaam en geest. Ik voel mijn lijf weer van top tot teen, voel me geaard en energieker. Ook de gesprekken met Lisette zijn inspirerend en steunend.” Marieke H.

“Alles is aanwezig. Maar Lisette heeft het weer zichtbaar kunnen maken voor mijzelf, door haar liefdevolle woorden, haar warme aanraking en door er gewoonweg voor me te zijn.” Marit Holtmans

“Lisette heeft gedeeltes in mijn lichaam ‘gewekt’ en verruimd en mij laten ervaren wat mijn lichaam voor me doet. Dat geeft meer (lichaams)bewustzijn, nieuwsgierigheid, plezier en dankbaarheid.” Diane van den Elshout