Rebalancing

Op zoek naar oude pijn

Rebalancing is een aandachtige, trage vorm van aanraken en masseren die ontspanning brengt en lichaamsbewustzijn verhoogt.

Het slechte nieuws is: we gaan op zoek naar de pijn. Oude pijn, pijn die je misschien al heel veel jaren met je meedraagt in de vorm van spierspanning, spierknopen, triggerpoints.

Het goede nieuws is: de pijn is NU altijd veel minder erg dan je denkt. Als kind kon je hem niet verdragen, maar nu wel. Ondersteund door liefdevolle handen, veilig in het hier en nu, kun je laten stromen wat vastzat, laten ontdooien wat bevroren was, laten zijn wat er niet mocht zijn. Dan ontdek je: pijn is goud, het goud van de innerlijke ontwikkeling.

Want pijn transformeert, als ze er helemaal mag zijn. En angst verandert dan in alertheid. Woede verandert in kracht. Verdriet verandert in compassie.

Op zijn minst ervaar je meer ontspanning, meer ruimte, meer lucht.

Op zijn best gebeuren er wondertjes…

 

Vanaf begin juni 2018 ben ik gediplomeerd Rebalancer.

Wil je weten wat rebalancing voor jou kan betekenen?

Je bent van harte welkom.

Mail of bel me voor een afspraak:
mail@lisettethooft.nl
020-8220428
06-19300726

Hage Weer 43, 1151 ER Broek in Waterland (parkeren gratis in de straat)

 

In de maand mei geldt nog een ‘tegemoetkoming studiekosten’: € 50 contant voor een ‘oefensessie’ van ongeveer 1,5 uur tot 2 uur.

Na mijn diplomering geldt in juni een ‘start-up’ of overgangstarief van € 75 incl. per sessie; je krijgt een factuur en kunt het overmaken. In juli wordt het 85 euro per sessie, inclusief BTW.

Daarna wordt het tarief € 95 per sessie.

Eens in de maand reserveer ik een dag voor mensen met een kleine beurs. Dus als je het normale tarief niet kunt opbrengen, is er toch een mogelijkheid.

Meer lezen? Je vindt heel veel informatie op Rebalancing.nl , de site van de Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn. Of lees dit artikel.