Lijfdagen

Middagje voor je lieve lijf

 

Bijna elke laatste zondag van de maand kun je in mijn nieuwe praktijkruimte Heer Vrankestraat 34, Rotterdam-Noord, meedoen aan een bijzondere workshopmatinee: de Lijfdag.

Doel: lekkerder in je vel zitten door inzicht en ontspanning.

Niemand is te oud of te jong om meer van zijn of haar eigen lichaam te gaan houden. Net zoals niemand daarvoor te mooi of te lelijk is, te dik of te dun, te uitgedaagd of te afgetraind. Iedereen kan meer vertrouwen, meer liefde en dankbaarheid leren voelen voor dat wonderlijke, mysterieuze wezen vol wilde natuur – ons lichaam.

Wat gaan we doen? We doen dat met oefeningen, meditaties, visualisaties, en groepsrondes.

De eerste Lijf-matinee waar nog plaats is, is 24 april 2022.

Aan het eind van de middag heb je gegarandeerd een warmer gevoel over jezelf en je lijf: liefdevoller, minder oordelend.

Hoe laat? Van 12 tot 16.00 uur.

Wat kost het? € 50 incl. koffie, thee, koekjes. Mail me als je belangstelling hebt.

Dit schreef een deelnemer:

“Dank je wel voor de prachtige en verzorgde Lijfdag, voor je tips en uitleg! Je doet dat op een hele prettige manier, met alle respect voor iedere deelnemer.
Het was voor mij heerlijk om weer even los te komen van de ‘klok tijd’ en helemaal aanwezig in mijn lichaam te zijn. Mét een hele fijne groep gelijkgestemden. Ik merk dat ik dat ook nodig heb, zeker in deze tijd.” (Hanneke Rooks)