De hemel in je handen

De hemel in je handen

Zondagmiddag-workshops om contact te maken met het onder- en bovenbewustzijn.

Wat zeggen orakels over jou?

Wat zeggen je dromen over jou?

Contact maken met je onderbewuste kan spannend en uitdagend zijn, want het gaat over jezelf, dat deel van jezelf dat je nog niet kent. Maar als het lukt, heb je vaak het gevoel: hm ja, eigenlijk wist ik dit wel, alleen wist ik niet dat ik het wist.

Daar gaat mijn laatste boek over, De hemel in je handen, en dit jaar geef ik middagworkshops over manieren om contact te maken met onder- en bovenbewuste gebieden.

Wat gaan we doen? We vormen een veld van levende aandacht en in dat veld is het makkelijker om open te gaan, open te staan voor wat er uit de diepte gehoord en gezien wil worden, en om het te delen in de veilige groep.

Zondagmiddagen van 13.30 tot 17.00 uur, in mijn praktijkruimte Heer Vrankestraat 34, 3036 LE Rotterdam.

Kosten: € 50 per middagworkshop, incl. koffie, thee, sapjes en koekjes.

Op 12 februari laten we ons licht schijnen op orakels. Wat zijn fijne orakels, hoe werken ze en hoe kun je ze gebruiken? En natuurlijk gaan we orakels raadplegen. Voor deze workshop kun je op een reservelijst. Een week vooraf mail ik rond wie definitief wil komen en de ervaring leert dat er altijd mensen van de reservelijst alsnog welkom zijn.

Op 26 februari ligt de focus op dromen. Wat dromen we, waarom, wat betekent het, hoe kunnen we onze dromen gebruiken? Ook als je ‘nooit droomt’ – dat wil zeggen dat je je geen dromen herinnert – is dit nuttig. Hoe meer je met dromen bezig gaat hoe beter je ze begint te onthouden. Ook hier geldt: als je belangstelling hebt, geef je op voor de reservelijst.

Op zondag 5 maart is er ook een middagworkshop: het onderwerp hangt af van de wensen van deelnemers. Dus geef je op als je wilt en zet erbij waar je belangstelling naar uit gaat. Graag ook een telefoonnummer.

Daarna is er weer een op 2 april, idem als hierboven.

Opgeven graag per mail @ lisettethooft.nl (spaties weghalen)

 

Het boek is verschenen bij Ten Have, 238 blz., € 20,99

Wil je jezelf beter leren kennen, niet alleen aan de buitenkant maar ook wat er in je onderbewuste zit?

Zelfonderzoek is de rode draad in mijn leven, en ik heb een aantal beproefde methodes bij elkaar gezet in dit nieuwe boek: projectie, spiegelwerk, symboliek, droomonderzoek, psychedelica, en nog veel meer. Inspirerend als je dieper wilt kijken dan het oppervlak.