Wie domme dingen doet wordt wijs

5e druk:

Eigen wijsheid is de enige ware wijsheid. En die wijsheid ontwikkel je vooral door je in het leven te storten en niet bang te zijn om fouten te maken.

Om spiritueel te groeien moet je soms je hoofd stoten. Waarom heb je je lichaam broodnodig om een spiritueel mens te zijn? Hoe kan liefhebben tegelijkertijd vasthouden en loslaten zijn? Hoe doe je dat, je eigen schaduw omarmen? En waarom is geluk zo kwetsbaar?

Thooft schrijft in Wie domme dingen doet, wordt wijs openhartig over haar eigen pad door licht en schaduw, over de domme dingen die ze heeft gedaan om wijs te worden. Met anekdotes, sprookjes en verhalen toont ze haar spirituele inzichten en laat ze zien hoe je jezelf kunt openen voor de wijsheid van het leven.

“Wat jouw boeken zo uniek maakt is de eenvoud van lezen, de toegankelijkheid. Gewoon heel goed geschreven dus. En dat is voor mij nu net de ware spiritualiteit.”

Natuurgeneeskundige Lanke Broederswddww-3e-dr-jpeg

“Wat een mooi boek. Een feest van herkenning. Ik heb erg veel woorden en zinnen onderstreept, uitroeptekens in de kantlijn gezet en pagina’s omgevouwen in de hoek.”

Lenny Langerveld, redactrice van Plus magazine

De Boekerij

224 blz., € 16,95
9789460237591
ook verkrijgbaar als eBook

Verkrijgbaar bij bv Blz.nl